Home » » OTVORENO DRŽAVNO PRVENSTVO I PRVENSTVO GRADA ZADRA U AQUATLONU

OTVORENO DRŽAVNO PRVENSTVO I PRVENSTVO GRADA ZADRA U AQUATLONU

 

 

 

U nedjelju se na zadarskoj rivi u organizaciji Triatlon kluba Zadar održalo otvoreno državno prvenstvo i prvenstvo  grada Zadra u aquatlonu.

 

U prekrasnom ambijentu morskih orgulja I rive nastupilo je 85 natjecatelja I natjecateljica u 4 različite discipline. Najprije su nastupili najmlađi natjecatelji u promo aquatlonu (godište 2005. I mlađi) u utrci na 100 metara plivanja I 400 metara trčanja. Pobjedu je odnio Lovre Jerak (PK Jadera), 2. je bio Mihovil Kozulić (PK Zadar) a 3.Ivana Radović (PK Zadar).

Druga promo aquatlon utrka bila je za dječake I djevojčice rođene 1999.-2004. a plivalo se 200 metara I trčalo 800 metara. Ukupni pobjednik ove trke je bio Marko Radović (PK Zadar), 2.je bio Duje Grgić (PK Jadera) a 3. Božo Puhalović (PK Zadar) u muškoj te u ženskoj konkurenciji 1. Morena Surać (PK Jadera), 2. Barbara Ćustić (PK Jadera) I 3. Nika Kotlar (PK Zadar).

Sljedeća je bila utrka supersprint aquatlona koja je ujedno bila I Prvenstvo grada Zadra a plivalo se 375 metara I trčalo 2.5 kilometra. U muškoj konkurenciji pobjedu je odnio Tin Kaurić (TK Zagreb), drugi je bio Maksim Marinov (TK Swibir) a 3. Matija Luka Rafaj (KDP Triton Sisak). U ženskoj konkurenciji pobjedila je Paola Horvat (TK Zagreb), 2.Lara Granoša (TK Zagreb) I 3. Vesna Benković (TK Trimax).

U utrci Otvorenog državnog prvenstva u dugom aquatlonu (2km plivanja I 10 km trčanja) ukupnu pobjedu u muškoj konkurenciji odnio je Matija Krivec (TK Swibir), 2.je bio Toni Elezović (TK Split) a 3. Ivan Gobin (TK Zadar). Kod žena pobjedila je Maja Bonačić (TK Swibir), Petra Grčević (TK Jarun) a 3. Sonja Škevin (TK Swibir).

Comments are closed.