Home » » 4. rapski triatlon – Rival Open

4. rapski triatlon – Rival Open

 

U subotu se u Rabu održao 4. rapski triatlon u organizaciji triatlon kluba Rival iz Rijeke. Brojni sudionici ovog triatlona pa tako i Triatlon klub Zadar sudjelovali su u raznim disciplinama.

U dječjem aquatlonu (75m plivanje + 650 m trčanje) za godište 2003.-2004. naš Roko Šango je bio ukupno 3. a u muškoj konkurenciji 2..

Na supersprint utrci (375 m plivanje + 10 km biciklizam + 2.5 km trčanje) nastupile su u ženskoj konkurenciji naše Matea Pezelj i Anica Klanac. Matea je u kadetskoj konkurenciji završila kao 8. dok je Anica nastupila u apsolutnoj kategoriji i i završila kao 3.. Edgar Nimac je također nastupio u supersprint utrci i završio je kao 2. u apsolutnoj konkurenciji.

Glavna, sprint utrka okupila je 55 natjecatelja i natjecateljica. Naš Ivan Gobin je izvanrednim nastupom završio  na 1. mjestu  državnog prvenstva u sprint triatlonu u kategoriji seniori 2. Ukupno je završio na 6. mjestu  te je potvrdio svoju ovogodišnju izvanrednu formu.  Utrku je pobjedio Matija Lukina iz TK Rudolf Perišin.

U juniorskoj konkurenciji Roko Škibola je ostvario 5. mjesto i ukupno završio na 19. mjestu, dok je  u istoj kategoriji Ante Klanac završio kao 8. i ukupno 37..

Ivan Tuta završio je u svojoj kategoriji seniori 1 kao 6. i ukupno 30..

Siniša Pezelj (Veterani 1) završio je u kategoriji kao 2. i ukupno 46.

Jurica Šango (Senior 2) završio je u kategoriji kao 9. i ukupno 42.

Triatlon klub Zadar je ponosan sa svojim sportašima i načinom na koji  su odradili utrke.

Sljedeći uspješni nastup očekujemo na Triatlonu Zagreb koji se sljedeći vikend održava na Jarunu u Zagrebu gdje će naši triatlonci nastupiti na aquatlonu, supersprintu i olimpijskom triatlonu.

REZULTATI

.

Comments are closed.